Hoge sterfte, hoe komt dat?

Geplaatst op Categorieën Algemeen, Alma Uitvaartzorg, Informatie diversenTags
Alma Uitvaartzorg is de uitvaartonderneming van Naarden en omgeving

Wij hebben de indruk dat het met Corona heel erg druk is geworden en de drukte niet meer is gestopt. Het is extreem, nu al 3 jaar op rij, hoe komt dat?

Eerlijk? Geen idee, er is nog geen wetenschappelijk bewijs. Maar wij denken dat de verwachtte golf van de babyboom generatie, nu echt gekomen is. Toen ik startte in 2009, werd de golf voorspeld voor 2010. In 2010 werd ie verschoven naar 2015, toen naar 2018, daarna heb ik het gelaten voor wat het was. Misschien heeft het ook nog iets met naweeën van Corona te maken… wie zal het zeggen.

Maar het is druk, drukker dan in de afgelopen jaren en waarschijnlijk blijft dat ook nog wel. Er gaan extra mensen bijkomen om ons te helpen, spannende tijden!

Een kleine onderneming als de onze, die geen fabriek wil zijn, maar kwaliteit wil leveren, is soms genoodzaakt om NEE te zeggen. We hebben helaas maar 1 hoofd en 2 handjes en wij worden van extreme drukte niet gelukkig.
Het is bijzonder dat bijna iedereen tegen wie we Nee moeten zeggen, er heel positief op reageert. We zijn zelfs opnieuw gevraagd bij een familie waar we bij het overlijden van moeder Nee hadden moeten zeggen. Ze belden opnieuw bij vader, omdat ze het een fijn idee vonden dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben!