Corona

Corona

Corona maatregelen vanaf 25 februari 2022

Vanaf 25 februari zijn alle regels losgelaten en is Nederland weer open. Dat geldt ook voor alles rond een uitvaart. Wel geldt het advies: afstand houden en een mondkapje op als je loopt.

Voor quarantaineregels kijk op quarantainecheck rijksoverheid

Kom je vanuit het buitenland naar Nederland om een uitvaart bij te wonen, dan gelden er uitzonderingen. Kijk op Nederland inreizen.

Mocht er weer een variant van Corona opduiken dan worden er voor heel Nederland regels opgesteld. Op veel regels vormt de uitvaart een uitzondering; Alma Uitvaartzorg volgt de richtlijnen van het RIVM, het Uitvaart Crisisteam en de diverse gemeenten. Daarnaast kennen alle crematoria, begraafplaatsen en locaties hun eigen invulling. Binnen deze beperkingen doen we ons uiterste best om samen met de nabestaanden de uitvaart toch zo mooi mogelijk te maken.

Als er geen Corona is geconstateerd, komen we gewoon bij u thuis om alles te bespreken. We nemen wel veiligheidsmaatregelen in acht d.m.v. gebruik van handalcohol en het houden van afstand. Verder vinden we het fijn als iedereen die deelneemt aan gesprekken, gevaccineerd is of getest.

Wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, belt u dan voor een afspraak naar 035-6910743 of neem contact op via info@almauitvaartzorg.nl. Zo’n gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Heeft u behoefte aan een luisterend oor?
Bel dan naar ‘Een luisterend oor tijdens de Coronacrisis‘ 020-8081538.