Uw wensen

Uw wensen

Voorgesprek

Wanneer er sprake is van een naderend overlijden, kan het prettig zijn om vooraf kennis te maken en uw wensen te bespreken. Aan de hand van dit gesprek krijgt u een draaiboekje en een indicatie van de kosten.

Wanneer u dit van te voren met alle betrokkenen bespreekt, kan het hen helpen bij het afscheid. Het maakt de drempel wat lager, omdat iedereen al zo’n beetje weet wat er gaat gebeuren.

Zo’n gesprek duurt ongeveer 2 uur en kan ook ‘s avonds plaatsvinden. Alleen kennismaken kan uiteraard ook.
Belt u voor een afspraak naar 035-6910743.
Zo’n gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Wensenlijst

Heeft u wel eens nagedacht over wat u zou willen na uw overlijden? Kent u de wensen van uw partner of uw ouders? Veel mensen schuiven het voor zich uit: “Dat komt later wel hoor, daar wil ik nu nog niet over nadenken”.

Maar misschien is het toch een overweging waard om een paar dingen op te schrijven. Voor de naasten is het fijn dat ze een aantal zaken weten. Het scheelt ze dat ze niet hoeven na te denken over hele elementaire vragen als begraven of cremeren. Het maakt het voor hen makkelijker als ze weten wat uw wensen zijn. Daarnaast helpt u vervelende situaties te voorkomen.

Alma Uitvaartzorg heeft hiervoor een wensenlijst beschikbaar. U kunt deze wensenlijst hier downloaden. Een Wordversie is op aanvraag gratis beschikbaar, een wensenboekje  kunt u bestellen door 7,50 euro over te maken op reknr. NL02.ABNA. 098.10.48.048 o.v.v. uw gegevens. Het wordt u dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek of wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, belt u dan voor een afspraak naar 035-6910743 of neem contact op via info@almauitvaartzorg.nl. Zo’n gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Alma Uitvaartzorg biedt ondersteuning in Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg, Gooise Meren, Wijdemeren, Huizen, Blaricum, Laren, Baarn, Gooi eo. en andere plaatsen in overleg.