Reviews

Reviews

Wat anderen zeggen over Alma Uitvaartzorg

De prettigst denkbare begeleiding in een intense en verdrietige tijd. Dankzij Alma Uitvaartzorg werden we meteen bij de hand genomen en op warme en meelevende wijze gegidst door de dagen na het overlijden van onze moeder, richting haar afscheid, dat mede daardoor een prachtige ode werd aan haar en helend werkte voor ons. Speciale dank voor Ariane die ons begeleidde.

reviews border

Martha, Ik wil hierbij de enorme waardering uitspreken voor de manier waarop jij de uitvaart van mijn Elly hebt begeleid.
Mijn hele hartelijke dank probeer ik hierbij over te brengen. Ik ben blij voor Alma Uitvaartzorg gekozen te hebben.
Bedankt uit het diepste van mijn hart.

reviews border
Alma Uitvaartzorg is de beste uitvaart verzorger die je je maar kunt wensen. Zo behulpzaam, vriendelijk, begripvol etc.
reviews border
Barbara Alma heeft op voortreffelijke wijze de uitvaart van mijn oom verzorgt en mij fantastisch bijgestaan in mijn rol als executeur. Vanaf de eerste dag, waar alles je overvalt, tot aan de nazorg, waar bezinning en rust plaats krijgt, heeft Barbara ons professioneel begeleid met het uitvaartproces en alles wat er bij komt kijken. Met oprechte aandacht voor een ieder, empathie, geduld, pragmatiek wanneer nodig, en met oog voor details. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat de uitvaart op een bijzonder mooie en waardige wijze verloopt. Heel veel dank Barbara.
reviews border
Barbara Alma heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Alle aspecten hiervan zijn zonder uitzondering snel, efficiënt en doeltreffend uitgevoerd. Zij heeft de nabestaanden op uitstekende wijze bijgestaan: deskundig, zorgzaam en flexibel.
reviews border
Ontzettend fijne en warme begeleiding door Ariane. Veel aandacht, geduld, toegankelijk. Iemand die van a tot z ontzorgt, meedenkt en het overzicht goed heeft bewaakt voor een mooi en gedenkwaardig afscheid. Ook erg fijne nazorg met oa tips in rouw voor de nabestaanden. Kortom ruim 5 sterren en aan te bevelen.
reviews border
We zijn heel dankbaar dat Alide ons zo geweldig heeft bijgestaan en heeft ontzorgt. Over werkelijk alle, (ook kleine) details werd goed over nagedacht.
We kregen veel goede adviezen en er werd serieus naar ons geluisterd.
Ik zou Alma uitvaartzorg aan iedereen aanbevelen. Zoveel empathie en geduld! Niets was teveel ! Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen! Onze dank is groot 🙏
reviews border
Zeer vriendelijke en professionele begeleiding/organisatie.
Speelt goed in op de wensen van de cliënt.
Van harte aanbevolen.
reviews border
Martha heeft de uitvaart van mijn echtgenote Cisca, moeder van onze kinderen, heel warm en betrokken begeleid. Meelevend, veel aandacht voor onze wensen, maar ook heel professioneel. Niets dan complimenten! Wij kijken terug op een heel mooi afscheid van Cisca en bijbehorende voorbereiding.
reviews border
In 2012 hebben wij kennis gemaakt met Alma Uitvaartzorg en dat was een geweldige steun en ervaring. In 2016 heeft Barbara ons wederom begeleidt en ons geholpen en gesteund in een hele verdrietige tijd.
Juni 2022 was het niet Barbara maar Ariane die ons heeft bijgestaan en in juli jl. leerden wij Alide kennen.
Wat een geweldige vrouwen zijn jullie!! De organisatie is waterdicht, geen detail verliezen jullie uit het oog. Daarbij is er ook veel persoonlijke aandacht en maken jullie het leven van de nabestaanden een stukje lichter zonder dat het een “feestje” wordt. Heel knap zoals jullie daar een belans in weten te vinden. We zijn jullie enorm dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, heel veel dank daarvoor!
reviews border

Barbara Alma heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Alle aspecten hiervan zijn zonder uitzondering snel, efficiënt en doeltreffend uitgevoerd. Zij heeft de nabestaanden op uitstekende wijze bijgestaan: deskundig, zorgzaam en flexibel.

reviews border

En daar zaten we glazig te staren naar de menukaart in het restaurant. Wat moesten we bestellen?’ We hadden geen idee, geen overzicht. Iemand zei.. zullen we het aan Alide vragen?
We lachten en we waren je zo dankbaar🙏🏻♾️💓

reviews border

Bij het verlies van levenspartner, moeder en oma kom je op onbekend terrein, waar je een gids nodig hebt. Zulk een gids is Martha voor ons geweest. Ze kon goed luisteren en wist samen met ons als familie de best passende oplossingen te bedenken. Hierdoor is de uitvaart een onvergetelijke gebeurtenis geworden. Het ritueel voor de kleinkinderen met de zelf versierde vlinders, die ze op de kist mochten schroeven  verdient een aparte vermelding. Ook was het drukwerk prachtig uitgevoerd. Heel veel dank voor het hele team.

reviews border

De begeleiding van Barbara en haar team is goud. Barbara is stimulerend voor iedereen in deze os zo intensieve periode. Ze doet zoveel meer dm alleen het regelen van de uitvaart. Ze heeft oog voor iedereen in het systeem en wat iedereen nodig heeft, inclusief de overledene. Ik heb onwijs veel te danken aan de hulp van deze wijze lieve vrouw die doorpakt op cruciale momenten en ook nog eens over humor beschikt. De afscheidsdienst heeft zij op een indrukwekkende en uiterst waardige manier geleid. Ook daarin was zij stimulerend en coachend voor iedereen. Dank Barbara. Ik zal je nooit vergeten.

reviews border
We zijn heel dankbaar dat Alide ons zo geweldig heeft bijgestaan en heeft ontzorgt. Over werkelijk alle, (ook kleine) details werd goed over nagedacht. We kregen veel goede adviezen en er werd serieus naar ons geluisterd. Ik zou Alma uitvaartzorg aan iedereen aanbevelen. Zoveel empathie en geduld! Niets was teveel ! Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen! Onze dank is groot.
reviews border
Bedankt voor de fantastische respectvolle en liefdevolle wijze waarop je ons de afgelopen dagen hebt gesteund. Je rust, het meedenken, het oprecht vertrouwen hebben dat het goed komt; dit alles heeft ervoor gezorgd dat we het afscheid van mama hebben kunnen doen zoals we dat voor ogen hadden. Vooral het weten dat we op je terug konden vallen waar nodig, gaf ons een rustig gevoel. Daarvoor zijn we (en dan spreek ik echt over de hele familie) je heel erg dankbaar; we hadden het niet beter kunnen wensen! Fijn dat mama ons op jouw pad heeft gebracht!
reviews border

Nogmaals heel veel dank voor al hetgeen je gedaan hebt om het afscheid van mijn moeder tot een gebeurtenis te maken waarop wij allen met warme gevoelens kunnen terugkijken. Ook vrienden en familie hebben mij verteld hoezeer ze onder de indruk waren.
De ‘evaluatie’ doe ik morgen op de post. Allemaal tienen. ‘Nog nooit vertoond’ was het commentaar van mijn zoon, maar ik heb werkelijk geen enkel negatief punt. Alles was top of the bill van de bloemen tot de catering. Maar het allerbelangrijkste was voor mij de rust die jij uitstraalt, ook in lastige situaties. Die rust is voor mij een enorme steun.

reviews border

Zeer vriendelijke en professionele begeleiding/organisatie. Speelt goed in op de wensen van de cliënt. Van harte aanbevolen.

reviews border

Haar sterkste kant is meebewegen met de wensen van de familie. Zeker als de wensen niet alledaags zijn. Barbara regelt het! De begeleiding was respectvol en vol warmte.

reviews border

Alida Teekens was onze uitvaartbegeleidster en het was echt geweldig wat ze heeft gedaan voor ons. Ondersteunend, adviserend, flexibel, top-kwaliteit van alle deelonderdelen. We zijn zeer tevreden. Van harte aanbevolen!

reviews border

Als je plotseling je grote liefde verliest en in totale paniek een uitvaart moet regelen, dan heb je in Alide Teekens van Alma Uitvaartzorg precies de juiste persoon te pakken. Deskundig, rustig, luisterend, meedenkend, behulpzaam, zorgzaam….. Samen een warm en liefdevol afscheid kunnen organiseren, alles is precies gelopen zoals bedacht. Ik ben haar heel erg dankbaar voor de grote steun in deze verdrietige tijd.

reviews border

Wij willen onze dank uitspreken voor de fantastische begeleiding, adviezen, steun en medeleven. Barbara heeft de uitvaart van onze tante (2012) en onze moeder (2016) verzorgd. Op 12 juni 2022 overleed geheel onverwachts onze vader en kwamen wij in contact met Ariane. Wat een geweldige vrouwen zijn jullie! Het is een warme deken die jullie over ons heen hebben gelegd. Het heeft ons heel veel troost en steun gegeven. Enorm veel werk uit handen genomen. Het heeft deze zware tijd voor ons wat lichter gemaakt en daar zijn wij jullie heel dankbaar voor.
Wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst!

reviews border

Alide, wat ben jij een geweldige uitvaartondersteuner 😘. Ik heb heerlijk geslapen, was gisteravond bij het eten dat op zich heel geslaagd was, leeg en stil. Nu net wakker ipv 5 uur vannacht en dat is een goed teken. Straks notaris, ik vermoed ook nog gesprek/napraten/bijpraten en wandelen hei.

reviews border

Ik wil je zeer bedanken voor je persoonlijke aandacht en warme zorg bij het afscheid van mijn schoonmoeder. Het is door jouw verfrissende begeleiding als “doortastend alom aanwezig elfje” voor mij een mooi afscheid. Heb hier ook nu vrede mee.

Mijn overleden vader zei altijd “Je moet doen wat je hart je ingeeft” Ik doe dat zelden tot nooit, mijn state of mind was vandaag zo dat ik het deed (durfde)… Je hebt een prachtig vak gekozen en je doet het magistraal! Mijn oprechte dank daarvoor!

reviews border

Dank je wel, Martha voor alle hulp bij de uitvaart van mijn vader. Je hebt ons veel zorg uit handen genomen en had alle tijd en aandacht voor ons die nodig was om er een mooi en op de persoon toegesneden afscheid van te maken. Alles liep zoals gehoopt!

reviews border

Wat een mooie uitvaart van mijn moeder hebben wij gehad, helemaal in een sfeer die passend was bij haar. Dit is vooral te danken geweest aan de geweldige begeleiding van Barbara en haar team van Alma uitvaartzorg. Alles werd tot in detail geregeld op een warme, persoonlijke manier. Wat een prachtige herinnering hebben we door deze dag erbij gekregen. Heel veel dank!!!

reviews border

De uitvaart van mijn oom was klein en bescheiden.
Groot was de begeleiding door Alide.
Aandacht heelt…………….

reviews border

Alma Uitvaartzorg kan ik iedereen aanbevelen. Er wordt goed geluisterd, de wensen worden secuur doorgenomen en uitgevoerd. Toen mijn partner overleed was ik heel blij dat er voor me “gezorgd” werd. De uitvaart was voor mij precies zoals ik het mij had voorgesteld. Alles liep soepel. Ook de nazorg is perfect. Alleen maar lof! Dank je wel Barbara!

reviews border

Fantastische uitvaartverzorgster!
Wij kijken terug op een mooie dag.
En ook de nazorg is goed, altijd een luisterend oor.

reviews border

Meer dan lof over Alma Uitvaartzorg! Ik werd via mijn therapeut in contact gebracht met Barbara. Mijn vrouw is 4,5 jaar ziek geweest en uiteindelijk op 48 jarige leeftijd overleden.
Een aantal weken voor het overlijden hebben mijn vrouw en ik samen met 2 kinderen van 13 en 15 jaar een gesprek gehad met Barbara en met elkaar besproken hoe wij het wilde hebben. Die avond is alles uitgebreid tot in detail besproken. Dus toen het een aantal weken later zo was is het ook precies zo gegaan.
Barbara voelt alles zeer goed aan en stuurt en grijpt in wanneer dat wenselijk is en laat alles zijn gang gaan als dat kan. Een zeer prettige persoon om dit proces mee te hebben doorlopen. Ook na de uitvaart nog regelmatig contact en nazorg, dus meer dan top.
Dit gaat mij en de kinderen enorm helpen om met dit verlies om te gaan.

Dank voor alle begrip, tips en schouder.

reviews border

Op een moment van verdriet een ware steun die alles regelt, ontzorgd en meeleeft. Duidelijke taal en wensen worden perfect uitgevoerd. De nazorg ook goed.
Het contact met Alide was zeer warm en persoonlijk.

reviews border

Barbara Alma heeft geweldig meegedacht in deze moeilijke corona-tijd, daardoor kwamen we in een prachtige ruimte voor de afscheidsbijeenkomst met het kleine gezelschap van 27 personen. Al onze wensen zijn meer dan uitstekend vervuld en aangevuld, Barbara bedankt!

reviews border

Wat een fijne begeleiding in een moeilijke periode. Flexibel, meelevend en volledig ondersteunend naar onze wensen en de wensen van de overledene. Niets was te veel gevraagd naast een super fijn contact. Er was niets wat ook maar iets beter had gekund. In 1 woord; perfect

reviews border

Ondanks de trieste omstandigheden niets dan lof over Alma Uitvaartzorg en in het bijzonder over Petra Foucher. Ze heeft alles rondom de uitvaart en de uitvaart zelf perfect geregeld. Alles op tijd en conform beloftes en afspraken.

reviews border

Martha wat heb je ons veel uit handen genomen rond de uitvaart van ons lieve moedertje. Alle zes de kinderen waren blij met je hulp. Je leidde alles in goede banen, bleef rustig en dacht overal aan. Tijdens de uitvaart loste je ter plekke nog iets op en het was een prachtige dienst, precies zoals wij het wilden. Ook na de begrafenis was er nog contact en aandacht. Heel veel dank.

reviews border

Lieve Alide, nogmaals dank voor de vlekkeloze en betrokken organisatie. Heel prettig om met jullie samen te werken!

reviews border

Veel dank voor je bijzondere hulp bij de organisatie van de uitvaart.
Je was onze steun en toeverlaat.

reviews border

Wat hadden we zonder jou gemoeten ?
Je voelde goed aan wat onze wensen waren
en hielp mee die te realiseren.
Wat niet gemakkelijk was, gezien de logistiek.
Maar we hadden een prachtig afscheid ! Wat zal
hij trots op ons zijn geweest. Ook van van vrienden
kregen we reacties, dat het zo’n mooi, warm en
bijzonder afscheid was.

Ik wil nog even de kleine details noemen die mij opvielen,
de kleine pakjes zakdoek als plaatsreservering, de zwarte
tassen voor alle papieren, de prachtige doos met de reacties
en kaarsjes in mooie zakjes. Zo zorgvuldig liefdevol bedacht.
Heel hartelijk en liefs.

reviews border

Toen het duidelijk werd dat mijn vrouw nog maar een paar maanden te leven had, zijn wij in contact gekomen met Alide Teekens. Met z’n drieën hebben wij meerdere keren bij elkaar gezeten om informatie te krijgen over wat Alma Uitvaartzorg kan doen vanaf het moment van overlijden tot en met de crematieplechtigheid. Al snel is een vertrouwensband ontstaan, waarbij het duidelijk werd dat Alide niet alleen de “techniek” van een goede uitvaart beheerste, maar ook een grote toegevoegde waarde had in de begeleiding van ons beiden in deze moeilijke periode. Hierbij bleek ook een prima gevoel voor hoe wij de plechtigheid wilden laten verlopen. En zo is het ook gegaan. Tijdens de voorbereidingen bleek ook een grote mate van flexibel denken en aanpassingsvermogen.

Ik ben heel blij dat ik mij in deze periode wat betreft de begeleiding voor, tijdens en na de crematie steeds in vertrouwde handen heb gevoeld.

reviews border

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
Met veel aandacht en zorg, vooral ook voor mijn vader.
Daar ben ik je oprecht dankbaar voor.

reviews border

Alma Uitvaartzorg kan ik iedereen aanbevelen.
Er wordt goed geluisterd, de wensen worden secuur doorgenomen en uitgevoerd. Toen mijn partner overleed was ik heel blij dat er voor me “gezorgd” werd. De uitvaart was voor mij precies zoals ik het mij had voorgesteld. Alles liep soepel. Ook de nazorg is perfect. Alleen maar lof!

reviews border

Alide, je bent mijn kompas geweest en ondanks het vele dat gedaan moest worden schiep je een ruimte waarin ik me ontspannen kon voelen. Bravo.

reviews border

We zijn in Bloemendaal! Maken nu n flesje open en drinken op paps.
Alide, dank je wel voor je steun en warmte tijdens deze moeilijke dagen van afscheid nemen. Ik ben je voor altijd dankbaar.

reviews border

Ik wil nog even zeggen dat ik zo blij ben met jouw hulp en de rust die jij uitstraalt. Wat hebben wij het getroffen met jou. Dank je wel daarvoor.

reviews border

Dag Alide, je hebt de uitvaart van mijn moeder echt top begeleid. Alles waar ik stress van zou kunnen krijgen nam jij me uit handen. Daardoor kon ik me op het verhaal en op de aanwezigen concentreren. Dat was heel fijn en ingewikkeld genoeg.

reviews border
Weet dat het afscheid niet beter gekund had!
reviews border

Lieve Alide, het was verdrietig, groots, en perfect in alle opzichten. Iedereen liep, naast hun verdriet, met een “zo moest het, alles klopt, wat was het mooi” gevoel naar huis.
Zelf had ik graag nu nog steeds in die kerk willen zitten.

reviews border
Ik wil jou heel erg bedanken voor al je goede zorgen. Voor mama maar ook hoe je aanvoelde hoe je met ons gezin om moest gaan.
Meerdere complimenten gehoord over jou, met name de rust waarmee je alles organiseerde. Mama trots op ons zou zijn.
reviews border

Carla, ik wil je graag bedanken voor de begeleiding. Professioneel en lief. Ik kijk er met voldoening op terug.
Het zal mij helpen mijn verdriet te dempen.

reviews border

We hebben allemaal een bijzonder warm gevoel overgehouden aan vandaag. Een afscheid van een hele bijzondere man; mijn vader. Hij had zijn afscheid niet mooier gewenst. Alide, we zijn je voor altijd dankbaar dat we, dankzij jou, met zo’n goed gevoel terug kunnen denken aan deze dag.

reviews border

Via deze weg nogmaals mijn complimenten met de verzorging van deze afscheidsdienst. Ik stond op het kerkhof naast de dominee, zijn opmerking was: zo wil ik ook begraven worden.

reviews border

Het is verschrikkelijk je moeder te verliezen, maar ze zou heel blij zijn geweest met hoe we afscheid van haar genomen hebben en dat hebben we met jouw hulp kunnen realiseren. 

reviews border

Carla, ik wil je nog bedanken voor de professionele begeleiding van onze familie tijdens de uitvaart van mijn moeder. Waarschijnlijk was het af en toe best chaotisch en vermoeiend om met ons te vergaderen… Groot compliment voor het voordragen van de teksten van de halfzusjes van mijn moeder. Mensen dachten dat jij een van de zusjes was! 

reviews border

Alide, dank voor je tomeloze inzet, je was een lot uit de loterij.

reviews border

Bij deze wil ik je bedanken voor je fijne begeleiding bij het afscheid van mijn vader. Iets waar ik altijd erg tegenop heb gezien heb jij een stuk dragelijker gemaakt. Ik heb altijd het gevoel gehad dat je ons volledig begreep in onze wensen en dat je er meer dan 100% voor ons was. Dat is een enorme troost in zo’n warrige tijd.

reviews border

In zo’n klanten-tevredenheidsonderzoek kan ik slecht weergeven wat het betekent om zo liefdevol, zo aandachtsvol, met oog voor alle details, zo goed georganiseerd, zo volledig, zo correct, zo alles uit handen nemend te worden ondersteund. Het ‘knapst’ vind ik dat je meebeweegt met de situatie en altijd in contact bent. Voor mij was het perfect, dank je wel.

reviews border

Dank je wel voor je steun en fijne begeleiding. Je hebt het goed en prachtig gedaan. De bus van Mark, de erehaag, het idee om de bloemen op het graf te leggen, het diner in besloten kring, de taxi’s; je hebt het zo fijn geregeld allemaal. Te weten dat alles met zorg en aandacht is gedaan, geeft troost. Voor mij en alle andere dierbaren en wie weet zij zelf.

reviews border

Wat was het een mooie dag gisteren. Zo onnodig, maar het moest wel. Carla, dank je wel voor je toewijding en geduld met deze toch wel ietwat drukke en soms chaotische familie.

reviews border

Carla, even een berichtje om jou te bedanken. Ik weet niet of er zoiets bestaat als een ‘standaardgezin’, maar wat ik wel heel zeker weet, is dat ons merkwaardige clubje dat zeker níet is. Ondanks alle historie, alle huidige toestanden en alle verschillen en geschillen, voelde het afscheid van mijn vader tóch als een geheel, waar we ons allemaal goed bij voelden. Dat is bijzonder – en ook meer dan ik had durven hopen. En daar heb jij een belangrijk aandeel in gehad.

Dank dus. Voor alle praktische zaken, maar vooral ook en meer nog, voor de bijzonder prettige manier waarop je omging met dat wat er mee kwam met ons. We hebben dat allemaal enorm gewaardeerd. Het had wat ons allemaal betreft niet beter gekund.

reviews border

Beste mevr. Alma, gister zag ik u weer. Ik dacht gelijk “wat fijn en wat een kadootje dat u er bent!” Ik heb al meerdere uitvaarten door u geleid meegemaakt en ook al eens gereageerd, ze waren allemaal zo bijzonder! U bent waar u moet zijn u regelt waar u kan en neemt een stapje terug waar het gepast is, wat een gave! Ook de uitleg op FB lees ik met veel interesse. Dit wilde ik u toch weer laten weten ook omdat het negatieve vaak de boventoon voert.

reviews border

Zat steeds te denken dat ik je nog even een email wilde sturen. Wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan, speciaal voor mijn ouders. Je hebt een zeer moeilijke tijd toch makkelijker kunnen maken. Ik begrijp dat je natuurlijk een bedrijf hebt maar jouw warmte en vriendelijkheid (en ook efficiëntie) heeft het voor ons heel draagbaar gemaakt, zover dat mogelijk is. De aankomende weken en maanden zullen wij op onze eigen manier door de rouw periode komen. Het zal niet makkelijk zijn maar we zullen er uiteindelijk vrede mee krijgen. Trouwens, de suggestie om haar toch nog even in haar kist te zien was de beste suggestie. Ik denk vaak aan haar en de rust die ze uitstraalde toen ze daar lag is goed bij me gebleven.

Hartelijk bedankt voor alles.

reviews border

Wij willen je ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan omtrent de uitvaart van onze moeder. Je bent een heel bijzonder mens! Geschapen voor dit beroep lijkt het wel. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid en jouw steun in deze periode is voor ons van grote betekenis geweest. Bovendien heb je de uitvaart tot in de puntjes geregeld. Geen enkele op- of aanmerking daarover. Veel positieve reacties hebben wij na afloop ontvangen. Wij zijn dankbaar dat alles zo goed is verlopen en dit waardige respectvolle afscheid had onze moeder ook zeer verdient.

reviews border

Het is alweer 1 jaar geleden. Het is niet te geloven, alles draait ook gewoon maar door. Zo hoort het en het is ook goed, maar vergeten doen we haar niet. Mijn gedachten gaan terug naar haar afscheid, dat dankzij jou heel mooi en bijzonder was.

reviews border

Dank voor deze bijzondere dag, en natuurlijk alle dagen hiervoor. Jij hebt deze dagen naar een hoger plan gebracht, ik heb er geen woorden voor….. Dit heeft papa meer dan verdiend, maar jij hebt het tot de puntjes uitgevoerd, geen woorden voor…..

reviews border

Ik denk met warmte en genegenheid aan jou terug en ik hoop dat je nog heel veel jaren mensen mag bijstaan in hun verdriet. Zodat ze mede door jouw hulp weer verder kunnen.

reviews border

We kijken doodmoe maar zeer voldaan, tevreden en blij terug op een geweldige uitvaart! Wat was het mooi. Dat blijkt ook wel uit de vele reacties.

reviews border

Wij waren bijzonder blij en tevreden met de aanpak. Je aanpak was zo dat je rust gaf, prettig persoonlijk was zonder opdringerig te zijn en alle praktische zaken snel en correct afhandelde. Dus nogmaals dank voor wat je in die onrustige tijd voor ons betekende.

reviews border

Wat was het een prachtig afscheid, zo precies als mijn moeder het zelf gewild zou hebben. Dank dat jij dit voor ons mogelijk hebt gemaakt.

reviews border

Wat heb ik ontzettend veel bewondering voor jou. Hoe je samen met mij elke ochtend mijn moeder zo liefdevol verzorgde. Hoe je je in ons grote gezin verdiept hebt en iedereen in korte tijd leerde kennen. Zo knap en fijn dat je altijd op elk moment een luisterend oor had, mij troostte en begrip toonde. Bedankt voor je onuitputtelijke geduld en dat je wel kordaat, maar op een rustige, respectvolle manier beslissingen hebt genomen en knopen hebt doorgehakt. Echt super. Wij hadden jou precies nodig. Je gaf ons meteen vanaf het begin het vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. En dat kwam het ook. Onze lieve moeder heeft het mooiste afscheid gekregen ooit. Heel veel dank daarvoor.

reviews border

Dank jou wel voor de zorgvuldige manier waarop je er was en zorgde. Ik heb mooie herinneringen, naast de verdrietige. Ook aan het samen met jou de stap zetten naar de kist, de kamer mooi maken en het afscheid langzaam reëler maken. Je hebt echt een zwaar maar mooi beroep. En je geeft het waardig invulling.

reviews border

Ik wil u hartelijk danken voor de fantastische organisatie rondom het overlijden van mijn schoonvader. U bent mijn schoonmoeder en mijn zwagers tot enorme steun geweest. Uw manier van leiding en sturing geven -daar waar nodig- is bijzonder prettig. Dank daarvoor.

reviews border

Dank je wel voor al je hulp bij mama der uitvaart. Ik vond het heel fijn met jou.

reviews border

Graag wil ik je bedanken voor jouw inspanningen rond de uitvaart van mijn moeder. Op de ceremonie en de hele organisatie in Vernissage kijken wij allemaal met grote tevredenheid terug. Het was een erg mooie dag en we hebben veel positieve reacties gekregen over stijl en sfeer. Wij zijn heel blij dat het afscheid zo goed is verlopen. Hartelijk dank voor jouw deskundige inzet!

reviews border

Ik had grote moeite mijn gevoelens richting te geven. Ik denk dat ik wat karakter betreft heel dicht bij mijn broer stond. Wij hadden vaak dezelfde gevoelens en dezelfde drijfveren. Ik kon daar afgelopen periode niet goed mee omgaan. Ik had het gevoel dat alles wat ik zou doen of zeggen hem geen goed zou doen en misschien meer over mezelf zou zeggen dan over hem. Als ik iets zou zeggen zou dat altijd negatief uitpakken. Had het gevoel dat ik hem moest verdedigen of zo.

We hadden daarover een kort gesprekje op vrijdag waar ik over heb nagedacht. Je hielp me in de juiste richting. “Blijf bij jezelf en gedenk je broer hoe hij was. Niet meer maar zeker ook niet minder.”

Barbara, heel hartelijk dank voor alles. Na afloop had ik je wel willen zoenen maar dat dorst ik niet.

reviews border

Barbara, we zijn zo blij dat we jou hebben leren kennen. De warme en persoonlijk manier waarop je dit afscheid voor ons geregeld hebt, heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten.

De mooie locatie “Tussen de Bomen” was precies zoals we het ons voorgesteld hadden.

reviews border

Barbara, ik wil je oneindig bedanken voor jouw zorgen voor het onvergetelijke afscheid!! Je hebt onze ‘rommelige’ familie goed ‘bij de les’ kunnen houden.

reviews border

Bij deze ook op schrift, nogmaals, compliment voor je rustige, toch duidelijke werkwijze. Het was mooi zo…. Nogmaals dank voor jouw belangrijke rol!

reviews border

Mijn waardering voor je millimeter-precieze en tóch uitermate warme en sfeervolle uitvoering van de crematieplechtigheid bij Den & Rust en later in restaurant De Lage Vuursche. Ik heb het jammer genoeg wel eens ánders meegemaakt. Voor zover mijn horizon reikt, dachten alle aanwezigen er ook zo over.

reviews border

Terugkijkend op deze dag, het is allemaal soepel en goed verlopen. Uit naam van ons allen willen wij je hartelijk danken voor je inzet en begeleiding.

reviews border

Beste Carla, Ik hecht er aan, nu de uitvaart van mijn lieve echtgenote voorbij is, mijn waardering en dank jegens u uit te spreken. Ik heb u bewonderd om uw grote professionaliteit. Dat echter niet alleen. U paart dit aan een buitengewone innemende en sympathieke houding jegens ons als nabestaanden. Een combinatie die in mijn ogen bijzonder is. Ik ben, zoals u duidelijk is, zeer ingenomen met de keuze van Alma Uitvaartzorg.

reviews border

Wij hebben het vaak over de begrafenis gehad met elkaar en met anderen. En iedereen vond het erg bijzonder. Wij zijn dan ook zo blij dat jij ons hebt geholpen. Heel veel dank nog daarvoor! Wij kijken terug op een prachtige dag, precies zoals mam die in gedachte had.

reviews border

Ik wil je nog heel graag bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Je hebt ons op een prettige manier benaderd (warm maar toch zakelijk) en ervoor gezorgd dat het gegaan is zoals wij dat wilden. Liever niet, maar indien nodig zou ik je zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

reviews border

Onlangs was ik bij mijn vader en zag ik een evaluatieformulier, dat hij op zijn geheel eigen wijze had ingevuld door er dwars overheen te schrijven dat het allemaal voortreffelijk was geweest. We hadden het er even over en concludeerden dat er inderdaad niets was geweest wat niet goed was gegaan, of onprettig was geweest. Bijzonder, als je bedenkt dat het toch om een heel emotionele aangelegenheid gaat en iedereen wat uit zijn doen is – dan valt er maar al te gauw iets verkeerd. En ik vind het fijn om je nogmaals te zeggen dat ik het heel erg prettig heb gevonden hoe je nabij was en toch op gepaste afstand – een kunst die ik ook in mijn werk beoefen en van daaruit weet ik ook hoe belangrijk dat is. Je had ook de goede toon met mijn vader – hij waardeerde dat, dat zag ik. We spraken over het verhaal van de drie bomen, dat je hem had gegeven. Hij herkende zich in de laatste boom – die het verdriet aanging, maar er niet in bleef hangen. Vooralsnog geloof ik ook wel dat hij dat goed aan het doen is. Barbara, het ga je goed. Dank je wel. Je hebt een belangrijk stukje in ons leven makkelijker gemaakt en dat hielp om het verdriet meer de ruimte te kunnen geven.

reviews border

Ik dank mijn vriendin voor het aanbevelen van jouw begeleiding! Merci! Het is een mooi welverdiend warm afscheid voor mamma geworden. Je begrijpt hoe speciaal zij was! Je hebt ons op een eerlijke echte warme persoonlijke, manier begeleid! 100% wat we nodig hadden!

reviews border

Thuis terugkijkend op deze dag wil ik jou en je team waarmee je alles hebt georganiseerd heel hartelijk danken. De uitvaart is een droevige en emotionele gebeurtenis. Maar als het dan een stijlvolle, en prachtig met bloemen omgeven ceremoniële dienst is geweest geeft dat rust en aanvaarding. Ze verdiende een mooie en bijzondere uitvaart en dat is het geworden. Niet alleen voor ons, maar ook voor de vele aanwezigen. Wat kregen we een groot aantal prachtige complimenten voor de bijzondere uitvaart. Jij hebt daar een geweldig mooie en rustbrengende bijdrage aan geleverd. Mijn dank en alle complimenten. Het was een ” flawless” georganiseerde dag.

reviews border

Graag wil ik je nogmaals hartelijk danken voor je goede zorgen rondom de afscheidsdienst en crematie van mijn vader. Bij zulke ingrijpende gebeurtenissen heb ik liever geen onbekenden om mij heen, maar jij was op een prettige manier aanwezig. Je stuurde bij waar nodig en liet ons vrij waar mogelijk. Het lijkt mij een heel zwaar beroep maar je hebt mij laten zien dat het ook een heel mooi beroep is.

reviews border

Na mijn eerdere ervaring met een van jouw beroepsgenoten vond ik het heel fijn te ontdekken dat er uitvaartverzorgers zijn die het regelen zoals je je voorstelt, zonder daar steeds zelf achteraan te moeten … Dank daarvoor.

reviews border

Ik denk met veel prettige gevoelens terug aan de periode rond het afscheid van m’n moeder en de rol die je daarin nam.

reviews border

Ik wil je laten weten dat ik jouw aanpak, je rustige voorkomen, je vriendelijkheid, eigenlijk het hele plaatje, als erg prettig ervaar.

reviews border

Door jou heb ik een andere kijk op alles rond cremeren gekregen.

reviews border

Ik heb het je in de aula al laten weten, maar we zijn erg blij dat we voor jou hebben gekozen om mama’s begrafenis te willen regelen. Je hebt ons fantastisch begeleid van het begin tot het einde, waarvoor dank.

reviews border

Nogmaals hartelijk bedankt voor de zorgvuldige, deskundige en hartverwarmende wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt begeleid en verzorgd!

reviews border

Ik wilde je nog even laten weten hoe goed het was dat jij er was en hoe het allemaal is gegaan. En dat je ons hebt bespaard dat we in een aula moesten zitten, wat een mooie plek. We hoorden achteraf van velen dat ze jou ook wel wilden … voor zover ze dat dan kunnen zeggen over een uitvaart.

reviews border

Veel dank voor de zorgvuldige en creatieve begeleiding bij het creëren en uitvoeren van het afscheid van mijn tante.

reviews border

Hartelijk bedankt voor de kaart en het mooie verhaal van de drie bomen van Manu Keirse. Ik persoonlijk voel mij als de niet beschreven 4e boom, dat is een nogal nuchtere boom die weet dat bij het leven verlies hoort, niet alleen bladeren maar ook hele grote takken laten op zijn/haar tijd los. Deze boom heeft meteen hetzelfde voorjaar volop van de zon genoten en is blijven groeien. En met die wond staat hij niet echt te koop maar is wel trots en gelukkig dit te hebben mogen meemaken. Nogmaals bedankt.

reviews border

Wij willen je nogmaals bedanken voor al je zorg, begeleiding en goede raad.

reviews border

Ik heb groot respect voor wat je zelf hebt opgebouwd en hebt kunnen opbouwen na het overlijden van je man toentertijd. Ik ervaarde afgelopen vrijdag als een hele persoonlijk betrokken uitvaart.

reviews border

Ik wil je graag persoonlijk bedanken voor je fantastische begeleiding van de familie. Mijn complimenten hiervoor.

reviews border

Ik wil je even laten weten dat ik een heel fijn gevoel heb overgehouden aan hoe alles gisteren, maar eigenlijk ook de hele week, is gegaan. Alhoewel we het meeste aan onszelf te danken hebben, heb jij er zeker ook een aandeel in gehad door ons op de juiste momenten nog op de losse eindjes te wijzen.

reviews border

Bedankt voor je aandacht, je tegengas op sommige momenten en je aanpassing aan ons “niet standaard” gezin. Ook nog bedankt voor het pianoboek dat mijn dochter vergeten was.

reviews border

Ik wil je wederom ontzettend bedanken voor je “begeleiding” van ons. Eigenlijk hebben we van iedereen begrepen dat het een heel bijzondere uitvaart was. We hebben het op een goede manier af kunnen sluiten, wat zonder jou waarschijnlijk een onmogelijke opgave geweest zou zijn. Ik ben blij dat ik met een goed gevoel kan gaan slapen en deze dag gek genoeg als een feestje ervaren heb.

reviews border

Ik schrijf je vooral om je te zeggen dat de manier waarop je als professional ons hebt bijgestaan aan het vormgeven van de uitvaart en alles wat daarvoor nodig was een diepe indruk op mij heeft gemaakt en dat niet in de laatste plaats omwille van het feit, dat je het sociale aspect niet uit het oog verloor. In tegendeel! Ik kan je daar niet dankbaar genoeg voor zijn, maar probeer dat toch te zeggen. In die gedenkwaardige week betekende je voor mij een enorme steun als ook de herinnering daaraan. In mijn afscheidsspeech in Bilthoven had ik het over herinneringen, die zijn als parels op de bodem van de levenszee. Bij die vele parels is er één van jou, die ik zal koesteren omdat dankzij jou bemoeiïngen de uitvaart een diepe indruk heeft nagelaten en je mij hebt gesteund. Nogmaals mijn dank.

reviews border

Wat hebben we op onvergetelijke, hartverwarmende wijze afscheid kunnen nemen van onze moeder. De aandachtige stilte in die bijzondere ruimte blijven mij zo bij. Het was goed en zeker door jouw geweldige organisatie. Knap, dat je zo onzichtbaar alles tot in de puntjes regelt, zonder enge ‘gedragenheid’. Jammer, dat je dood moet gaan, om daar van te ‘genieten’. Heel veel succes met je bijzondere werk!

reviews border

Wat een super afscheid heb je ons gegeven. Raar woord voor een crematie, maar je kent ons een klein beetje nu. Vanmiddag vertelde ik, dat het fijn was om je ontmoet te hebben, waar de kleinkinderen, en kinderen, de rust konden vinden bij je, waar je een waardig en fijn afscheid kon maken voor mij, voor de kinderen mijn vader en kleinkinderen is je bijzonder gelukt. Dank je wel.

reviews border

Ik heb zo veel reacties van mensen ontvangen die vertelden dat ze het zo indrukwekkend vonden. En dat was het ook. Ik kijk er met een heel goed gevoel op terug. Je hebt het fantastich georganiseerd….. en daar ben ik heel blij om. Ik weet nu hoe belangrijk het is.

reviews border

Nog altijd denk ik dankbaar terug aan jouw begeleiding en zorg rond het afscheid van mijn vader. Woorden die bij me opkomen zijn: pro-actief, attent, oplettend op de achtergrond en ‘aanwezig’ indien gewenst, tot in de puntjes verzorgd en meegedacht. Heel persoonlijk betrokken en daardoor heel warm. Succes!

reviews border