Herdenkingsmiddag 2021

Geplaatst op Categorieën Algemeen, Alma Uitvaartzorg, Nieuws, Herdenkingsmiddag en LezingenTags
Alma Uitvaartzorg organiseert ieder jaar een herdenkingsmiddag

Op zaterdag 13 november organiseert Alma Uitvaartzorg wederom een herdenkingsmiddag voor alle mensen die het fijn vinden om in alle rust stil te kunnen staan bij het overlijden van hun dierbare.

Vanwege Corona maken we dit jaar geen gebruik van de gebruikelijke locatie, maar bent u welkom in de Grote kerk in Naarden Vesting.

De middag start om 15.30 uur. De zaal is open vanaf 15.00 uur, de toegang is gratis. Rond 16.30 uur sluiten we af met een drankje.

Het team dat al jaren meewerkt aan deze middag zorgt ook dit jaar weer voor een sfeervol samenzijn waarbij veel wordt gezongen, verhalen worden verteld en waar dierbaren worden herdacht. Iedereen is welkom, maar cliënten van Alma Uitvaartzorg krijgen zoals altijd de gelegenheid om deze middag ook zelf iets te doen.

Als u het fijn vindt om te komen, mail dan (vóór 1 november) naar barbara.alma@almauitvaartzorg.nl.
Vermeld daarin met hoeveel personen u komt en of er kinderen bij zijn. (Voor hele kleine kinderen is deze middag niet geschikt).
Vertel in uw mail tevens wie u wilt gedenken en wie diegene voor u was in max 25 woorden of een paar steekwoorden; bijvoorbeeld ‘Mijn moeder Ada, die ons altijd voorlas toen we klein waren en ons de liefde voor boeken heeft bijgebracht.’ De naam en bijbehorende tekst zal die middag worden genoemd.

We gaan zorgvuldig om met de regels rond Corona. De middag is alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar).Mocht u deze niet hebben, dan liggen er zelftesten bij de ingang. Als de regels voor die tijd nog wijzigen, dan worden de mensen die zich hebben aangemeld, geinformeerd.

Heel graag tot zaterdag 13 november!
Hartelijke groet,
Barbara Alma