Alma Uitvaartzorg heeft het GreenLeave Keurmerk!!

Geplaatst op Categorieën Algemeen, GreenLeaveTags
Alma Uitvaartzorg is de uitvaartonderneming van Naarden en omgeving
Alma Uitvaartzorg heeft het GreenLeave Keurmerk!!
 
Vrijdagochtend kregen we uit handen van de voorzitter Evert de Niet en milieu-deskundige Eva Froger een litho met het logo overhandigd. Bij deze een stukje uit het persbericht:
 
“Wij vinden dat je goed moet zorgen voor de wereld om ons heen. Dat vinden we niet bijzonder, maar heel gewoon. Zorgen dat alles bij een uitvaart zo duurzaam mogelijk verloopt, hoort daarbij. Dat betekent dat wij waar mogelijk zullen adviseren over duurzame opties bij alle beslissingen die moeten worden gemaakt bij een uitvaart. Niets is verplicht, maar de mogelijkheden zijn er wel. We deden dat overigens al heel lang, maar nu hoort daar het keurmerk GreenLeave bij.
 
GreenLeave is voor ons een waardevol platform waarbinnen we met de aangesloten ondernemers actief nadenken over de vraag hoe we het uitvaartbedrijf duurzamer kunnen maken. Op die manier inspireer en leer je van elkaar. Zo ontstaan concrete verbeteringen die je door kunt voeren in de bedrijfsvoering. En we dagen leveranciers uit om nieuwe en duurzamer producten te ontwikkelen. GreenLeave functioneert daarin als vliegwiel voor duurzame innovaties.
 
Natuurlijk zullen de wensen van onze klanten altijd het uitgangspunt blijven, maar het is mooi als milieubewuste keuzes hier onderdeel van kunnen zijn.”
uitreiking van het GreenLeave Keurmerk
Uitreiking van het GreenLeave Keurmerk aan Alma Uitvaartzorg