Offerte sites voor een uitvaart

Geplaatst op Categorieën AlgemeenTags ,
Alma Uitvaartzorg is de uitvaartonderneming van Naarden

In de loop van de jaren zijn er een hoop initiatieven gestart; een hoop platforms waar je een uitvaartonderneming kan vinden. En een hoop offerte sites. Op deze sites kan je je wensen invullen en rolt er een ‘offerte’ in je mail voor een uitvaart. Het kan een handige manier zijn om diverse bedrijven met elkaar te vergelijken.

Maar ik denk wel dat er een angel onder het gras zit, waar je voor moet uitkijken. Als je met elkaar aan tafel zit, kan je iemand zien, ruiken, meemaken. Je kijkt iemand in de ogen en je kan zien of diegene je bevalt of niet. Bij een offerte site kan je dat niet.

Kies niet alleen op basis van geld, maar ook op basis van de persoon c.q. de werkwijze. Nodig iemand thuis uit, dan weet u of u goed gekozen hebt. Alle uitvaartondernemingen komen langs, dat is eigenlijk altijd gratis en vrijblijvend. Het is moeilijk vragen naar de onbekende weg… de uitvaartbegeleid(st)er kan je adviezen geven.

Je gaat een belangrijk proces aan met iemand, maak een zorgvuldige keuze. Regel het goed, niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart.