Vergelijking sites

Er is een nieuwe trend: offertes van uitvaartondernemingen vergelijken op internet. Je geeft grofweg aan wat je wensen zijn en krijgt van alle (bij de desbetreffende site aangesloten) ondernemingen in een straal van 20 km een offerte terug.

Handig zou je zeggen, maar er zitten een paar addertjes onder het gras.
Het vergelijken van producten waar specificaties aan te verbinden zijn en die overal identiek te verkrijgen zijn, is zinvol, dat kan u een hoop geld schelen.

Maar bij een offertesite gaat het alleen om geld. En hoe belangrijk dat ook is, een uitvaart gaat toch ook over persoonlijk contact. Vraag een aantal uitvaartondernemers om bij u te komen praten. Die gesprekken zijn vrijblijvend en u kunt de sfeer proeven die de persoon in kwestie met zich meebrengt. In een persoonlijk gesprek kan de uitvaartbegeleider u ideeën aan de hand doen (u kunt ten slotte niet vragen naar de onbekende weg), keuzes toelichten en samen met u een uitvaart samenstellen die helemaal op maat gemaakt is. Het is belangrijk dat de werkwijze kan worden toegelicht en of het tussen u en de firma klikt.

Mocht u toch zo’n offerte site willen raadplegen, weet dan waar u op moet letten:
Een aantal sites geeft geen basistarief weer of onvolledig: dit is een grote kostenpost die kan maken dat de offerte die u als goedkoopste ontvangt, uiteindelijk de duurste blijkt te zijn.

Zorg dat u uw wensen goed omschrijft, dan krijgt u gerichte bedragen vermeld op de offerte en voorkomt u verassingen achteraf.

Kijk tenslotte of de onderneming ervaring heeft, nieuwe ondernemingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Vraag eens in uw omgeving of mensen een onderneming kunnen aanraden.

Heeft u nog vragen? Bel naar 035-6910743 of kijk op http://www.almauitvaartzorg.nl
Barbara Alma 


Deel deze pagina via:« vorige   overzicht   volgende »