Bel bij een overlijden 06-31577320 (dag en nacht) X
lezing over zelf-euthanasie

Op welke humane manier kun je je leven beëindigen?
Hoe zit het nou eigenlijk met dat ‘poeder’?
Mag je nou iemand helpen om zelf uit het leven te stappen of niet? 

Omdat er heel veel vragen over dit onderwerp leven, organiseert Alma Uitvaartzorg een lezing in samenwerking met Stichting De Einder en de Coöperatie Laatste Wil. Beiden zullen vertellen over alle ins en outs rond het onderwerp ‘zelf-euthanasie’.
We noemen het expres geen zelfmoord, de avond zal gaan over humane manieren om zelf het leven te kunnen beëindigen.
Op deze avond heeft u tevens de gelegenheid om alle vragen te stellen die u bezighouden. 

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 16 april  om 19.30 uur in de Witte Kerk op de Koningin Wilhelminalaan 15 te Naarden.
De lezing is gratis toegankelijk.
 Voor een consumptie vooraf of in de pauze wordt een vergoeding gevraagd.

Aanmelden kan via info@almauitvaartzorg.nl, maar u mag ook gewoon binnen komen lopen.

Zelf euthanasie
Door naar de site


U ontvangt ter bevestiging een email

Vergelijking sites

Er is een nieuwe trend: offertes van uitvaartondernemingen vergelijken op internet. Je geeft grofweg aan wat je wensen zijn en krijgt van alle (bij de desbetreffende site aangesloten) ondernemingen in een straal van 20 km een offerte terug.

Handig zou je zeggen, maar er zitten een paar addertjes onder het gras.
Het vergelijken van producten waar specificaties aan te verbinden zijn en die overal identiek te verkrijgen zijn, is zinvol, dat kan u een hoop geld schelen.

Maar bij een offertesite gaat het alleen om geld. En hoe belangrijk dat ook is, een uitvaart gaat toch ook over persoonlijk contact. Vraag een aantal uitvaartondernemers om bij u te komen praten. Die gesprekken zijn vrijblijvend en u kunt de sfeer proeven die de persoon in kwestie met zich meebrengt. In een persoonlijk gesprek kan de uitvaartbegeleider u ideeën aan de hand doen (u kunt ten slotte niet vragen naar de onbekende weg), keuzes toelichten en samen met u een uitvaart samenstellen die helemaal op maat gemaakt is. Het is belangrijk dat de werkwijze kan worden toegelicht en of het tussen u en de firma klikt.

Mocht u toch zo’n offerte site willen raadplegen, weet dan waar u op moet letten:
Een aantal sites geeft geen basistarief weer of onvolledig: dit is een grote kostenpost die kan maken dat de offerte die u als goedkoopste ontvangt, uiteindelijk de duurste blijkt te zijn.

Zorg dat u uw wensen goed omschrijft, dan krijgt u gerichte bedragen vermeld op de offerte en voorkomt u verassingen achteraf.

Kijk tenslotte of de onderneming ervaring heeft, nieuwe ondernemingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Vraag eens in uw omgeving of mensen een onderneming kunnen aanraden.

Heeft u nog vragen? Bel naar 035-6910743 of kijk op http://www.almauitvaartzorg.nl
Barbara Alma 


Deel deze pagina via:« vorige   overzicht   volgende »