Rouwen en herdenken

Rouwen om het verlies van degene die je zo dierbaar was, is vaak heftig. Rouwen gaat over de toekomst, het wordt de eerste tijd steeds erger, omdat alles wat je samen bedacht had niet meer kan.
Maar hoe naar het ook voelt, rouwen zorgt ervoor dat het overlijden een plekje krijgt, waarbij het verlies iets zachter wordt en beter te hanteren.

Herdenken gaat over het verleden, herdenken gaat over herinneringen. Herdenken en rouwen zijn allebei heel erg belangrijk en zouden veel serieuzer moeten worden genomen dan nu vaak gebeurt.
Wanneer het verdriet er mag zijn en het verhaal kan worden verteld, is er ruimte om te helen.

De wereld draait door en het leven neemt op een gekke manier weer z’n loop. Veel mensen vinden het jn om op een plek waar het ‘mag’ in ieder geval één maal per jaar in alle rust stil te staan bij het overlijden van hun dierbare.

Sinds een paar jaar organiseert Alma Uitvaartzorg daarom in november een herdenkingsmiddag.

Op zaterdag 9 november u bent van harte welkom van 16.00 - 17.30 uur in het Andreashuis, Turfpoortstraat 29 in Naarden Vesting. Een sfeervolle (niet zware) middag waar wordt herdacht, maar waar ook mooie verhalen worden verteld en veel muziek wordt gemaakt; Saskia van de Linde zal zingen onder begeleiding van Alwin Kluit en het koor zingt een speciaal herdenkingsarrangement.

Iedereen is welkom!
De toegang is gratis, voor de drankjes na a oop wordt een vergoeding gevraagd.
Wilt u gegarandeerd zijn van een zitplaats, meldt u dan van tevoren aan door een mail te sturen naar info@ almauitvaartzorg.nl of te bellen naar 035 - 6910743.

Graag tot 9 november,
Barbara Alma 


Deel deze pagina via:« vorige   overzicht   volgende »